Categories Menu

Despre noi

Compania Soft Skills Training este deja în al treilea an de activitate. Suntem o echipă eficientă, dinamică și practică – ” Simply the best” . Dorim să venim în întâmpinarea nevoilor de formare profesională a adulților prin organizarea cursurilor recunoscute de Ministerul Muncii , Familiei și protectiei sociale și Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului.

Intrebarea pe care am primit-o cel mai des este următoarea:

De ce sunt taxele de participare atât de accesibile?

Participanții mai îndrăzneți au sunat și au întrebat, alții au trimis email, iar alți participanți au întrebat și după ce au terminat cursurile. Tot nu și-au explicat de ce sunt atât de mici, astfel că  s-au mulțumit prin a ne mulțumi pentru ocazie  și s-au înscris la alte cursuri. Așadar motivele pentru care taxa este accesibila sunt legate  de optimizarea costurilor. Am optimizat costurile în așa fel încât să obținem cel mai bun raport preț – beneficii. Câteva dintre lucrurile de care am ținut cont sunt următoarele:

 • nu se oferă masă de prânz (nu pentru toți participanții,  masa de prânz reprezintă elementul central pentru alegerea unui curs)
 • nu există un cost mare pentru servicii de coffe break (participanții au la dispoziție apa caldă, apa rece, ceai, cafea instant, 3 in 1)
 • trainerii cu care lucrăm au înțeles tipul acestui proiect, care ar putea fi considerat și de responsabilitate socială, iar negocierile onorariului s-au raportat la taxa de participare și la volumul pe care-l desfășurăm. Totodată, atunci când am ales trainerii aceștia au fost dintre cei mai buni și mai avizați să livreze aceste cursuri (experiență practică în domeniul susținut, calificări necesare și experiență în training)
 • automatizarea proceselor (am achiziționat o platformă de înscriere online, care ne permite un sistem rapid de înscriere, plăți, facturare, comunicare cu participanții)
 • suportul de curs nu se tipărește (participanții primesc suportul de curs în format electronic)

Motto-ul nostru este Simply The Best! Acest lucru se vede în calitatea cursului și în optimizarea costurilor. Nu sunt oare aceste două lucruri care contează cu adevărat?

Valorile Soft Skils Training, pe care le-am urmărit și le urmărim în continuare sunt:

 • Performanță: administrativă și educațională
 • Eficacitate: producem efecte pozitive așteptate
 • Flexibilitate: ne adaptăm cerințelor actuale și căutăm cele mai bune soluții în permanență

Trei motive principale pentru care oamenii, companiile sau instituțiile au ales Soft Skills Training sunt:

 • poți obține rapid și la costuri accesibile acreditarea de care ai nevoie, fie că esti angajat, student sau șomer.
 • cursurile au caracter practic și se desfășoară intensiv – economisiți timp
 • noi facem ca lucrurile să fie mai simple
Share